Bezirhane İlkokulu

WEB https://bezirhaneilkokulu.meb.k12.tr
Adres : BEZİRHANE MAHALLESİ GÖLBAŞI ANKARA
VİZYON : Vizyonumuz Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulanan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir
MİSYON : Gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2011-2012 eğitim yılında "Bu Benim Eserim Proje Yarışması"nda Matematik öğretmeni Bekir GİRİŞ rehberliğinde 8/A sınıfı öğrencisi Rabia HAKBİLEN´in yapmış olduğu "Süper Lig sapmadı" isimli proje Ankara bölge sergisinde sergilenmeye hak kazanmıştır. Yine 2012-2013 eğitim yılında "Bu Benim Eserim Proje Yarışması"nda Matematik öğretmeni Bekir GİRİŞ rehberliğinde 8/A sınıfı öğrencisi Zülal KAYA´nın yapmış olduğu "Ligleri karşılaştırıyoruz" isimli proje Ankara bölge sergisinde sergilenmeye hak kazanmıştır. Ayrıca her yıl mezun olan öğrencilerimizi çeşitli Anadolu liselerine yerleştirmekteyiz. Okulumuz 2021 yılında İlçe Spor müdürlüğünün atletizm yarışmasında 100 metrede İlçe 1.cisi ve 3.4. Olmuştur.

Saatler : 9:10 - 15.00
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Kömür)
Servis :
Ulaşım : Otobüs(EGO)
Yerleşim Yeri : İlçeye bağlı mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık =55 km İlçe merkezine uzaklık = 37 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Atletizm İlçe 1.ciligi 3.ve 4.cülüğü
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz Taşıma Bölgesi Okul Olup 10 mahalleden okulumuza öğrenci taşınmaktadır.